Hans Dam aardappelhandel

Over Aardappelhandel Hans Dam

Een stukje bedrijfshistorie


Hans is een echte aardappelboer. En wat voor eentje. Een trotse. Geboren en getogen in de Hoeksche Waard. Zoals Hans zelf zegt; 'Mijn producten moeten gewoon goed zijn.' Daarom staat Hans voor de volle 100% achter zijn producten. Tot voor kort waren de producten te verkrijgen vanuit zijn vrachtwagen en kwam hij als venter bij de mensen langs de deur. Vanaf nu zijn de overheerlijke verse producten ook online te verkrijgen. En daar is Hans maar wat blij mee. 'Het is eeuwig zonde dat ik met het venten maar een beperkt gebied aan kan. Ik gun zoveel meer mensen mijn producten.' aldus Hans. En dat kan dus nu ook via de webshop!
 
Hans is al zijn hele werkende leven bezig met aardappels. De jonge Hans begon het vak toen hij met zijn bijbaan begon. Eerst op zaterdagen, maar al snel had hij in de gaten dat dit is wat hij wilde doen. Als venter ging hij zijn boterham verdienen. 

Al jaren komt hij één keer per vier weken langs bij zijn vaste klanten. 'De aardappelboer is er!' hoor je dan al van ver. 'Ik sta volledig achter al mijn producten. Daar hoeven de klanten dus niet over te twijfelen.' En mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan zoekt Hans meteen naar een oplossing. 

Eerlijke en heerlijke streekproducten vallen binnen ons assortiment. Voornamelijk vanuit de Hoeksche Waard. Naast het venten aan de deur brengen we deze streekproducten nu ook via onze webshop bij de mensen aan huis! Goede kwaliteit aardappels en fruit. Dat is puur en gezond genieten.

Bestellen in de webshop